Sponsoren.

Onze vereniging financieel steunen?

Onze drie voornaamste kostenposten zijn de Rett communicatiecoach, het organiseren van bijeenkomsten voor onze leden en het onderhouden van interne en externe relaties via diverse communicatiekanalen. Onze werking wordt hier in detail beschreven. Bekijk ook onze infomap.

Het organiseren van bijeenkomsten met alles erop en eraan, het semestrieel uitgeven van de Rett Gazet vol actuele informatie, het regelmatig ontwerpen en drukken van folders, het aanbieden van een Rett communicatiecoach, het onderhoud van de website, het bijhouden van een gedegen administratie, het bemannen van een e-mailcontactpunt, … dat alles kost energie en geld, veel geld.

Voor onze werking zijn we volledig afhankelijk van giften, we ontvangen geen enkele subsidie.

Elke bijdrage, groot of klein, helpt ons het hoofd boven water te houden, helpt ons om Rett gezinnen bijeen te brengen en te ondersteunen. Giften vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar.

Zijn er nog vragen? Is het invullen van een dossier een vereiste om in aanmerking te komen voor de sponsoring? Wil je liever de details persoonlijk bespreken met een van onze bestuursleden? Wil je een concreet project steunen? Stuur ons een e-mail of een bericht via het contactformulier. We antwoorden zo snel mogelijk.

Een activiteit organiseren?

Wil je een concert, toneelvoorstelling, pannenkoekenfeest, tombola, … organiseren ten voordele van onze vereniging? Je kan bij ons folders aanvragen met informatie over het Rett syndroom en de vereniging. Voor de visuele ondersteuning hebben we een aantal roll-ups beschikbaar (zie afbeelding links). Geef ons op tijd een seintje, dan helpen we bij de promotie.