Communicatiekanalen.

Publicaties.

Ons tijdschrift, de Rett Gazet, verschijnt tweemaal per jaar en staat boordevol klein en groot Rett nieuws. Het wordt verspreid onder onze leden, maar ook artsen, therapeuten, verzorgers, scholen, voorzieningen, internationale zusterverenigingen, … krijgen een exemplaar.

We publiceren regelmatig een nieuwe folder en er is ook een infomap voor ouders en potentiële sponsors. Het Rett Handboek van de Amerikaanse Kathy Hunter hebben we – in samenwerking met de Nederlandse vereniging – vertaald en in het Nederlands laten drukken. We vertaalden ook de IRSA Rett database zodat Vlaamse en Nederlandse ouders die in hun eigen taal kunnen invullen. We hebben een medische urgentiefiche opgemaakt waarop ouders alle relevante gegevens over hun Rett dochter kunnen noteren.

Je kan alle edities van de Rett Gazet online consulteren. Ook onze folder, de infomap, de urgentiefiches en het Rett handboek zijn gratis te downloaden op deze site. Banners zijn beschikbaar voor wie een activiteit organiseert ten voordele van onze vereniging.

Website en e-mailcontactpunt.

Onze website wordt regelmatig geactualiseerd en zorgvuldig onderhouden. Je kan ons vlot bereiken via e-mail of door het contactformulier in te vullen.