Nieuws.

Rett Gazet 59

Onze jongste Rett Gazet. De volgende editie verschijnt in december 2022.

Rett familiedag 2022

De Rett familiedag, op 23 april 2022  in het GielsBos, was gezellig en intens. We waren heel blij om elkaar weer eens ‘in het echt’ te zien. Roos & Roos waren erbij en Peter nam afscheid. Een uitgebreid verslag lees je in de volgende Rett Gazet.

Rett Gazet 58

Onze jongste Rett Gazet. De volgende editie verschijnt in juli 2022.

Herfstbijeenkomst 2021

Op 2 oktober 2021 kwamen een flink aantal Rett ouders samen in Oudenaarde voor een stevige wandeling over de Koppenberg en een lekker etentje. En natuurlijk vooral om bij te praten.

RSE

Rett Syndroom Europe geeft sinds juni elke kwartaal een nieuwsbrief uit. Onderaan hun homepage kan je hierop inschrijven.

Rett familiedag 2021

Als virtueel Rett familiemoment organiseerden we in april 2021 een Rett Choco Zoom bijeenkomst. Het was intens en het was lekker. Een uitgebreid verslag lees je in de volgende Rett Gazet.

Research

Proficiat professor Vanderhaeghen! We hopen dat deze substantiële prijs een boost zal geven aan uw research en ons dichter zal brengen bij een oplossing voor het Rett syndroom.

Dank aan Rett meid Ellis en haar ouders Annelies en Ioannes om mee te werken aan dit project!

Vacature

Communicatiecoach (m/v/x)

Wij zoeken een tweede Rett communicatiecoach voor de regio West- en Oost-Vlaanderen.

  • Ervaring in de communicatie met een spraakcomputer met oogbesturing is een pre, de bereidheid om je grondig in te werken in de materie is een must.
  • Ervaring met mensen met het Rett syndroom is een pre, enthousiasme en geduld zijn een must.
  • Op zelfstandige basis.

Wij bieden een marktconforme vergoeding.